GARANTIER 

5 ÅR XTRAPP GARANTERET

XTRAPP produkter har høj kvalitet. Læs det nøjagtige gennem FDV -dokumentation samt vores salgs- og leveringsbetingelser. Garantibetingelser gælder for ikke-kommercielle leverancer.

KOMPLET XTRAPP -PROJEKT

10 års erfaring, hundredvis af færdige trapper og tilfredse kunder.

0
Bolighus
0
Stugor
0
Offentliga byggnader

GARANTIBETINGELSER

LAKEREDE OG MALEDE TRAPPER

Trappen har 2-3 lag maling/lak, afhængigt af hvor godt træet har absorberet farven. Enten anvendes en vandbaseret maling eller en polyurethanlak. Regelmæssig rengøring anbefales. Støv kan fjernes med en støvsuger, mikrofiberklud eller støvbørste. Fjern pletter med en klud let fugtet med lunkent vand. Brug om nødvendigt et mildt rengøringsmiddel. Hvis efterbehandling/rehabilitering er nødvendig, skal området rengøres først. Slib området med fint sandpapir (180-240). Rengør området igen med en let fugtig klud. Maling / lakering skal ske hurtigst muligt efter slibning af området, helst inden for en dag. Kontakt os for den nøjagtige farvekode på dine trapper.

OLIEREDE TRAPPER

Disse trapper behandles med en naturlig blank olie eller Rubio Monocoat med tilsat farve efter ønske. Rengøring af olierede trapper skal så vidt muligt udføres på en tør måde (støvsuger, mikrofiberklud eller støvbørste). Pletter kan fjernes med en let fugtig klud og neutralt rengøringsmiddel (pH 7).

Skruerne skal strammes igen efter en periode med brug. Fjern træproppen, der dækker skruen, brug Torx-30 bits og stram skruen igen. Slib overfladen med fint sandpapir (320-400) for at fjerne mærker, der ikke kan vaskes væk. Påfør olie og tør overskydende olie af efter et par minutter. Efter 2-3 behandlinger får overfladen en glat blank overflade, der er let at rengøre. Den samme metode bruges til olieoverflader, der udsættes for meget slid. Bemærk! Brugte klude / klude skal behandles som brændbart affald.

Bemærk! Klude / klude, der bruges, skal behandles som brandfarligt affald.

Stål og glas

Ubehandlet rustfrit stål

Stålrensere sælges i de fleste butikker, der sælger hvidevarer. Følg brugsanvisningen for det produkt, du køber.

Behandlet rustfrit stål

Nogle produkter i rustfrit stål er belagt med en beskyttende film. Brug milde rengøringsmidler og bløde klude på overfladerne. Undgå for eksempel stålrensere, da sådanne produkter kan forringe overfladens kvalitet. Følg brugsanvisningen for det produkt, du køber.

Glas

Trappen har lamineret glas for forbedret modstand og sikkerhed. Rengør glasoverflader med enhver glasvaskemetode. Brug gerne sprayprodukter, lunkent vand, gummiskraber, avispapir, eddikevand osv.

For at sikre din trappes levetid og have ret til producentens garantiservice i tilfælde af produktionsfejl skal følgende betingelser følges:

  1. Trapper er kun beregnet til indendørs brug.
  2. Rør ikke ved trappedele med skarpe kanter.
  3. Må ikke oversvømme med væske.
  4. Du må ikke gå på trapper med våde ydre støvler.
  5. Reguler luftfugtigheden i værelserne. Det anbefales at opretholde den relative fugtighed på 50-60% og stuetemperatur fra 18 til 22 C. Det er det optimale mikroklima hjem. Glem ikke at ventilere. Hvis luftfugtigheden i rummet er lavere end de anbefalede faciliteter for at opretholde den krævede fugtighed, skal du bruge befugtere.
  6. Olierede trapper skal rengøres så tørre som muligt.
  7. Glas rengøres på samme måde som vinduer. Brug gerne sprayprodukter, lunkent vand, gummiskraber, avispapir, eddike vand osv.
  8. Et produkt til rengøring af stål sælges i de fleste butikker, der sælger udstyr. Følg anvisningerne på det produkt, du køber.
  9. Læs altid dokumentation, der udstedes efter levering af trappeopgange og / eller monteringsarbejde er omhyggeligt.

Alle vores trapper er fremstillet og samlet efter de norske regler i TEK17 og Trappehåndbogen. Et edb-fremstillingssystem, nøje udvalgt træ, moderne opbevaringsforhold og kvalificeret personale betyder, at vi kan opretholde produktionen af ​​højeste kvalitet og tilbyde en 5-års garanti for alle vores produkter. Garantien omfatter professionel garantiservice og gratis konsultation i hele garantiperioden i tilfælde af en produktionsfejl. Garantibetingelserne gælder ikke for mekaniske skader forårsaget af kunden, når trappen ikke er blevet brugt eller vedligeholdt i henhold til producentens krav. Garantien dækker ikke naturligt produktslid.

Baseret på en separat aftale i henhold til kundens krav, kan vi udføre målinger i dit hjem og levere ikke kun en detalje- ret trappetegning, men også en 3D-visualisering. Det hjæl- per med at tage designbeslutninger og løse nogle tekniske problemer. Vi kan organisere trappetransport direkte til dit hus eller ethvert andet sted. Sammen med et professionelt og erfaren montageteam samler vi trapper. Da trapper er lavet af et computersystem, er det ikke svært at samle dem selv. Vi giver dig detaljerede monteringsinstruktioner for at gøre det lettere.

Vi anbefaler kraftigt, at du kontakter vores officielle repræ- sentanter for professionel rådgivning om udvalgte mode- lindstillinger og tekniske spørgsmål for at sikre design og sikkerhedskrav. Hvis du har ideer, der ikke er anført i vores katalog, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfylder alle mulige designideer ikke kun til indvendige trapper i boliger eller bjælkehuse, men også til udvendige eller forretnings- lokaler.

Problemer med din XTRAPP?

KONTAKT

Udfyld klageformularen, så kontakter vi dig inden for 3 arbejdsdage.

– KONTAKT OS –

FORESPØRGSEL
SPØRG INSPEKTION
BED, AT VI RINGER DIG
BLIV SÆLGER
KONTAKT OS